HVEM ER VI  

Dyrlæge
Peter Maasbøl Skov
Fagdyrlæge
Simon Vølund
Veterinærsygeplejerske
Christina Krüger
Veterinærsygeplejeelev
Helle Gregersen

Vort motto er ”Omsorg for dig og dine dyr”

Vi kombinerer en tillidsfuld kontakt til både dyr og ejer med en kompetent faglig indgangsvinkel til hver enkelt problemstilling.

Odense Dyrehospital fungerer både som et specialiseret dyrehospital og som en almindelig dyreklinik, hvor du er velkommen til at søge hjælp og gode råd om stort og småt.

Vi har status som ”Godkendt af Den Danske Dyrlægeforening”. 
Denne kvalitetssikring opnås kun, når man lever op til dyrlægeforeningens strenge krav til faciliteter, udstyr og løbende efteruddannelse.

 Godkendt af Den Danske Dyrlægeforening

 

Dyrlæge Peter Maasbøl Skov
Jeg er født i 1960 i Sønderjylland og færdiguddannet som dyrlæge i 1992. Jeg er dyrlæge på Odense Dyrehospital, der udelukkende er specialiseret i behandling af smådyr. 

I 1996 overtog jeg Odense Dyrehospital sammen med min kollega, fagdyrlæge Simon Vølund.

Inden da arbejdede jeg som assistent på en dyreklinik i Valby og på et dyrehospital i Sønderjylland.

Sammen med 4 andre dyrlæger fra Odense, har jeg etableret et nyt koncept inden for dyreklinikker og vi åbnede i marts 2000 Dyrenes SundhedsCenter i Rosengårdcentret i Odense.

Mine faglige hovedinteresser er neurologi (læren om nervesystemet), ryg- og hoftelidelser, cytologi (cellelære) og etologi (læren om dyreadfærd).

Jeg er gift med Marianne, der er Ph.D, cand.med.vet. Vi har to drenge, Victor og Mateo. Desuden har vi katten Finn.

Tilbage til top

 

 

Fagdyrlæge Simon Vølund
Jeg er født i 1964 og blev færdig som dyrlæge i 1992. Jeg har været  assistent i blandet praksis på Nyborg Dyrehospital og har en videreuddannelse på 2 år som fagdyrlæge i hunde- og kattesygdomme.  

Som afslutning på denne uddannelse lavede jeg hovedopgave om hjertelidelser hos katte. Foruden hjertelidelser er mine faglige interesser reproduktion og knoglekirurgi.


Sammen med dyrlæge Peter M. Skov er jeg indehaver af Odense Dyrehospital, hvor vi udelukkende arbejder med familiedyr. I foråret 2000 åbnede vi sammen med dyrlægerne fra Skibhus Dyreklinik og Overgade Dyreklinik en dyreklinik og "Pet-shop" i Rosengårdcenteret.

Jeg er gift med Hanne, der er jordemoder. Vi har børnene Ditlev, Eigil og Gertrud. Sammen med vores gamle kat Sille bor vi i en ældre villa i Åløkkekvarteret i Odense. Fritiden bruges aktivt med børn, have og reparation af det gamle hus.

Tilbage til top

 

 

 

 

 

Veterinærsygeplejerske Christina Krüger
Jeg er født i 1971 i Odense og opvokset i Assens.
Allerede på et tidligt tidspunkt vidste jeg,
at jeg ville være veterinærsygeplejerske 
og blev 31. august 1994 færdig med min uddannelse fra Bygholm Dyrehospital i Horsens.

Herefter flyttede jeg til Odense, hvor jeg blev ansat på Dalum Dyreklinik. Her arbejdede jeg indtil 31. maj 1996.

I forbindelse med Peter Maasbøl Skov og Simon Vølunds overtagelse af Odense Dyrehospital 1. juli 1996 blev jeg ansat her som veterinærsygeplejerske.
Privat bor jeg sammen med Henrik, og sammen har vi to børn, Sarah og Mathias. Desuden har vi labradoren Soya og katten Felix. 

Tilbage til top

 

 

 

 

Veterinærsygeplejeelev Helle Gregersen

Jeg er under uddannelse til veterinærsygeplejerske.

Første del af min uddannelse foregik på Dyreklinikken v/Enghave Plads i København, og siden 1. august 2000 har jeg været på Odense Dyrehospital. 

Jeg er færdiguddannet oktober 2001.


Min fritid er præget af min interesse for dyr, og jeg tilbringer meget tid sammen med mine dyr, dalmatineren Cheeta, katten Luffe, hesten Flèur - og Carlos, min fugl!

Tilbage til top