LINKS
NetDyreDoktor: www.netdyredoktor.dk ejes og drives af 13 større dyreklinikker i Danmark, heriblandt Odense Dyrehospital. Netdyredoktor har tilknyttet en bred kreds af dyrlæger, adfærdskonsulenter, journalister og andre eksperter, som tilsammen har stor indsigt i og viden om alle aspekter i forbindelse med det at eje et kæledyr. 

Det er hele denne kreds af personer, ca. 60 i alt, der producerer og redigerer indholdet på www.netdyredoktor.dk

 

Odense Dyrehospital skabte sammen med to andre dyreklinikker i Odense: Skibhus Dyreklinik og Overgades Dyreklinik  et nyt koncept inden for dyreklinikker da vi i marts 2000 slog dørene op for Dyrenes SundhedsCenter i Rosengårdcentret i Odense.

 

Inges Kattehjem: Odense Dyrehospital er tilknyttet Inges Kattehjem i Odense, som formidler hjemløse killinger og ungkatte. Alle katte gennemgår en sundhedsundersøgelse af dyrehospitalets dyrlæge, ligesom de vaccineres, gives ormekur og behandles mod lopper. Kønsmodne katte bringes til Odense Dyrehospital hvor de neutraliseres og øretatoveres.

 

Den Danske Dyrlægeforening: Odense Dyrehospital oppebærer prædikatet: "Godkendt af Den Danske Dyrlægeforening". For at opnå denne kvalitetssikring skal dyrehospitaler være underkastet løbende tilsyn af Dyrlægeforeningens Hospitalsudvalg, der gennemgår dyrehospitalets arbejdsgange, indretning, udstyr og efteruddannelses-politik og sikrer sig, at det pågældende dyrehospital har ressourcer til at foretage behandlinger på et højt fagligt niveau.